Geconditioneerd Transport

Van -25° tot +25°

GMD is gespecialiseerd in geconditioneerde zendingen, van -25° tot +25°. (Verse voeding, diepvrieszendingen, medicijnen, farmaceutisch-transport). De meeste van onze klanten vinden we dan ook terug in de foodsector, maar ook andere transportdiensten kiezen steeds meer voor onze service. Zelf investeren in kleine koel- en vrieswagens is uiteraard niet rendabel voor minder frequente zaken.

Ons bedrijf is doorlopend bereikbaar en zoekt steeds naar de meest optimale en economische oplossing voor de aangevraagde opdracht. Snelheid en verantwoordelijkheid zijn een must voor onze onderneming.

Onze moderne koel- /vrieswagens worden dagelijks gereinigd volgens de HACCP richtlijnen.

Pharma/Healthcare

Waar geconditioneerd transport van levensbelang kan zijn

Pharma (medicijnen)

Voor fabrikanten en groothandels in medicijnen en voor apotheken verzorgt GMD KOEL-VRIESTRANSPORT reguliere en gekoelde leveringen. Deze leveringen kunnen rechtstreeks aan de patiënt zelf of via een tussenschakel plaatsvinden. Leveringen aan ziekenhuizen, pharmaceutische bedrijven of onderzoekscentra vallen hieronder.

Healthcare (monsters en weefsel)

In de healthcare industrie is het van wezenlijk belang dat monsters en samples snel en onder een zekere temperatuur afgeleverd worden. Hierbij kunt u denken aan laboratoria die monsters en kweken voor diagnostiek snel en "just-in-time" geleverd willen hebben. Geconditioneerd vervoer is hier geen optie, maar een must. Zo vervoeren we organen en weefsel voor ziekenhuizen, bloedbanken en botbanken.

Wij zijn ISO9001-2015 GDP gecertificeerd. Dyzle Temperatuurmonitoring &-registratie Nummer: K58799/01

ADR + ADR 7 - GDP gecertificeerd personeel - Koelwagens worden elk jaar een Temperatuurmapping gedaan.

GMD LOGISTIEK IJMUIDEN

Ohmstraat 16
1976 AC IJmuiden
Tel: 0255 515 992
Fax: 0255 515 987
info@g-m-d.nl

Download hier uw opdrachtbon

Voor ieder transport het juiste transportmiddel

Voor elke transportdienst beschikken wij over het juiste vervoersmiddel. Klik hieronder op een van onze voertuigtypes en bekijk direct de specificaties. Zo ziet u direct of dit voertuig voldoet aan uw vervoerseisen. GMD Logistiek heeft meerdere exemplaren beschikbaar van elk type voertuig. Op die manier kunnen wij u altijd de hoogste service bieden.

Direct uw GMD Logistiek transport bestellen?

Klik dan op de bestelknop en u komt direct op ons online bestelformulier. Heeft u vragen of het voertuig aan uw vervoerseisen voldoet? Of wilt u extra informatie omtrent de specificaties? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

bestelbus klein
Direct bestellen >>
bestelbus groot
Direct bestellen >>

Waarom kiest u voor GMD Logistiek?

  • Wij zijn HACCP en ISO-9001-2015 Pharma gecertificeerd
  • Alle vaste medewerkers hebben ACN passen
  • Alle vaste medewerkers hebben Luchtvracht Medewerker Certificaat
  • 15 min van Schiphol - Amsterdam - Haarlem
  • Fijndistributie Noord Holland voor diverse Foodproducenten en Pharma-klanten
  • Sneltransport - Distributie in o.a. Pharma & Care 2-8 en 15-25 graden Foodsector enz...Nederland Noord Holland Haarlem IJmuiden Amsterdam Schiphol Rotterdam Eindhoven Schiphol IJmuiden Beverwijk Koelkoerier Koeltransport koelwagen koelauto koerier koeriers gekoeld